PERMIS PESCUIT 2021

DESPRE PERMIS PESCUIT 2021

Permis de pescuit 2021 ANPA, este creat si eliberat online de catre Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura, reprezentand un document nominal, netransmisibil, in baza caruia se poate practica legal pescuitul sportiv recreativ în habitatele piscicole naturale, care nu sunt contractate de catre asociatiile de pescari recreativi, in afara de Rezervatia Biosferei Delta Dunarii. Acest permis de pescuit 2021 ANPA se elibereaza gratuit, incepand cu prima zi din 2021 si este valabil pana la sfarsitul anului 2021.

Exista trei tipuri de permis pescuit 2021 ANPA, dupa cum urmeaza :
– Permis de pescuit 2021 pentru Marea Neagra. -Permis de pescuit 2021 pentru Dunare cu bratele sale si habitatele piscicole naturale necontractate. -Permis de pescuit 2021 valabil in habitatele piscicole naturale contractate de catre asociatiile de pescari recreativi (se elibereaza prin intermediul asociatiilor, unde se va plati si o taxa de membru, stabilita local in fiecare judet)

Daca doriti sa pescuiti in zona de frontiera, adica apele aflate la 30 km de granitele tarii sau tarmul Marii Negre, aveti nevoie de permis de granita (PG). Permisul de granita (PG) reprezinta avizul suplimentar permisului ANPA necesar pentru pescuitul in apele de frontiera si este emis de Politia de Frontiera din judetul de care apartine zona de pescuit. Permisul de granita se poate obtine prin completarea unui formular si a unei cereri online, dupa care se elibereaza gratuit în termen de 30 de zile.

Daca doriti sa pescuiti in Delta Dunarii, aveti nevoie de permis pescuit 2021 pentru Delta Dunarii, care este emis si eliberat de Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD), autoritate diferita de ANPA.

Cu permis de pescuit 2021 eliberat online de ANPA se poate pescui pe Dunare cu bratele sale si habitatele piscicole naturale necontractate, inclusiv Marea Neagra, respectiv apele de munte gestionate de Romsilva, in functie de tipul permisului de pescuit online.

Lista apelor necontractate la 10 iunie 2020, lista apelor ramase in administrarea Romsilva si lista apelor contractate de asociatiile de pescari recreativi la 10 iunie 2020, le puteti gasi direct pe siteul ANPA la sectiunea Pescuit – Pescuit Recreativ.

Scroll to Top