Balta Parlita Mare

Accesul catre balta se face astfel: la 3 km de la iesirea din Frumusani, in sensul de mers catre Oltenita, sunt amplasate la fiecare 50m, pe marginea DN4, 10 panouri orientative cu inscriptia „LaCrap , 200m, 30 Ron”. Bineinteles, cei 200m variaza, fiind specificate diferite distante pana in zona unde trb s afaceti drepta.
Din acel loc, mai sunt 1,5 km, pe un drum de pamant, partial pietruit.

Facilitati: Pescuit noaptea, Pescuit din barca , Access auto, Copaci pe mal, Posibilitate campare, Cort, Barbeque

Regulament Balta Parlita Mare:

Servicii si tarife percepute

Pescuit cu lansete/undiţă:
Taxă: 30 RON / 12h / Cantitate reținută: 4 kg / Număr scule: 4

Pescuit la răpitor:
Taxă: 30 RON / 12 h / Cantitate reținută: 3 kg

Pescuit de noapte, 24 h:
Taxă: 50 RON / 24h Cantitate reținută: 6 kg / Număr scule: 4

Pentru informatii suplimentare sau rezervari, il puteti apela pe Marius, administatorul celor 3 bazine

REGULAMENT

ORAR

Pescuitul de zi: h 06.00 – h 20.00.
Pescuitul de noapte, 24 h: h 18.00 – h 18.00.

OCUPAREA POSTULUI DE PESCUIT

Din momentul intrarii pe teritoriul amenajarii piscicole circulatia cu autovehicule se face cu viteza redusa (max. 5 km/h).Înainte de instalarea pe locul de pescuit se va consulta prezentul regulament si se va achita taxa corespunzatoare dupa ce pescarul este de acord cu aceste reguli.Chitanta eliberata se va pastra pe toata durata partidei de pescuit.

PESCARII

Se poate pescui cu maxim 4 scule (lansete sau undite)
Este strict interzis pescuitul la BOMBA.Sunt interzise injuriile, muzica, chefurile si oricare alte activitati care pot deranja ceilalti pescari aflati pe balta.

Pescarii vor folosi numai locurile special destinate pentru gratar sau pot face gratar la standul de pescuit intr-un gratar prevazut cu picioare.
Standurile se vor lasa curate, gunoiul fiind strans in sacii primiti la venirea pe balta si depozitati in zona special amenajata.

CAPTURI

Pe toata durata partidei de pescuit personalul amenajarii piscicole are dreptul sa controleze si sa cantareasca pestele capturat.
La incheierea partidei de pescuit se va cantari pestele capturat.

In cazul in care cantitatea capturata depaseste cantitatea prevazuta in regulament pentru taxa platita, pestele retinut in plus se va elibera sau se va pastra contra unei taxe de 18 lei/kg, pret fara TVA.Se pot retine doar exemplare cu greutati intre 1 si 4 kg.

Exemplarele de CRAP ce depasesc 4 KG se fotografiaza si SE ELIBEREAZA in stare vie si fara a fi ranite.Capturile de CRAP care au greutatea sub 1000 gr. vor fi eliberate imediat ce au fost prinse, in stare vie si fara a fi ranite.
Pestele ranit sau mort din vina pescarului se va plati de catre acesta cu pretul de 30 lei/KG fara TVA.

Scroll to Top