Pescuit Sportiv

Lacul Valcroft este o amenajare piscicola de exceptie datorata in egala masura infrastructurii excelente, a serviciilor oferite, cat si a localizarii acesteia pe raza municipiului Timisoara.Lucrarile de dragare, taluzare si consolidare maluri au avut ca rezultat o adancime generala a lacului de 2,2 M. Amenajarea piscicola are o “zona de iernare” de 5000 mp, la adancimea de 3,7 M.

Acest aspect, coroborat cu adancimea generala a lacului ofera pestilor un climat prielnic de dezvoltare. Acest climat impreuna cu furajarea corespunzatoare dupa normele piscicole au facut ca pestii din popularile de crap si amur din perioada 2015-2016 sa atinga in toamna anului 2018 o greutate de pana la 18 kg per exemplar.

In primavara fiecarui an lacul Valcroft este populat cu aproximativ 3000 kg de crap/amur – peste pentru consum, cu greutatea cuprinsa intre 1 si 3 kg, peste permis pentru retinere. Administratia lacului tine in permanenta evidenta intrarilor/iesirilor pe cantitati de peste in vederea mentinerii gradului optim de populare a baltii, evitand astfel suprapopularea si implicit lipsa de oxigen.

Principala grija a noastra este sanatatea si protejarea pestilor. Avand pesti sanatosi, calitatea partidelor de pescuit este la cel mai inalt nivel. Lacul Valcroft dispune de 60 pontoane pentru pescuit sportiv care ofera pescarilor nostri confortul unei partide de pescuit reusite. Fiecare ponton de pescuit este prevazut cu saltea de primire si spray dezinfectant pe care pescarii sunt obligati sa le foloseasca la fiecare peste scos din apa, indiferent de talia acestuia. Deja cu traditie in organizarea concursurilor de pescuit, Valcroft este locatia ideala pt organizarea de concursuri de pescuit spotiv si team buildinguri.

Fir intins !

Scroll to Top