BALTA DE PESCUIT LAKE HOUSE CHISODA

Complexul Lake House din Chisoda dispune şi de o pescărie mare şi modernă, precum şi de o bază de agrement unde cei interesaţi pot să-şi petreacă în cele mai bune condiţii o parte din timpul liber. Pe malul lacului, se afla o “golumbărie” de excepţie cu porumbei de rasă, voiajori.

Pescarii au liber să-şi încerce “momeala” în cele 3 hectare de lac, iar cei din familie care iubesc agrementul pot face plajă, o plimbare cu barca sau un grătar la iarbă verde. Pentru o zi de pescuit, cei care vor “să înveţe râma să înoate” trebuie să plătească o taxă de 25 de lei. Se pot pescui diferite specii de crap, caras dar acesta, cum ar veni vorba, nu se “pune”, deoarece este atribuit în mod gratuit pescarilor.

Tot gratuit este şi agrementul, pentru că nu se percep taxe nici în acest sens. Astfel, complexul este un club pentru întreaga familie.

Ca o curiozitate în plus a acestui frumos loc de agrement este întâlnirea săptămânală a crescătorilor de porumbei de rasă voiajori. Ei se întâlnesc săptămânal aici, pentru “schimb de experienţă”, ori de păsări, iar periodic au loc şi competiţii cât se poate de palpitante, unele dintre ele desemnând “campioni” locali ori naţionali.

Balta de pescuit langa Timisoara

Balta este invecinata cu Timisoara, fiind despartita doar de linea ferata. O cale directa de acces ar fi prin partea cu Calea Sagului, pe strada Bujorilor, care duce direct la balta de pescuit din Chisoda. Drumul este foarte bun, iar timpul din centrul orasului pana la destinatie este de 15 minute.

Specii de Pesti in balta: Caras, Crap, Crap Chinezesc, Somn, Stiuca

Pescuit Nocturn: Nu

Pescuit din Barca: Nu

Necesita Permis ANPA: Nu

Taxa 12h: 25 Lei

Facilitati oferite

– Parcare Pazita, Toalete Ecologice, Restaurant, Terasa.

Scroll to Top