CUPA TOAMNEI GREEN PARADISE 20-23.10.2022

ORGANIZATOR : ADMINISTRATIA LACULUI GREEN PARADISE CU SPRIJINUL SENZOR PLANET
LOCATIE : LACUL GREEN PARADISE , JUD. PRAHOVA
PERIOADA : 20-23 OCTOMBRIE 72 ORE (JOI-DUMINICA)
LOCURI : 17 (INSULA MARE 2 STANDURI -STAND 15 -TOATE DOTATE CU CASUTA, CATE 2 PATURI)
TAXA : 1600 LEI/ECHIPA 3 PESCARI

CLASAMENT CONCURS BAZAT PE CANTITATE – CALITATE (PUNCTAJ LA CEA MAI MARE CANTITATE SI PUNCTAJ LA CEI MAI MARI 5 PESTI )

LOCUL 1 GENERAL – 10000 LEI + 3 CUPE 
LOCUL 2 GENERAL – 4500 LEI + 3 CUPE 
LOCUL 3 GENERAL – 1600 LEI + 3 CUPE 
CAPTURA GENERAL – 3 CUPE ( SE POATE CUMULA SI CU ALT PREMIU)
LOCUL 1 SECTOR A – CUPA + PREMIU/VOUCHER SPONSOR
LOCUL 1 SECTOR B – CUPA + PREMIU/VOUCHER SPONSOR
LOCUL 1 SECTOR C – CUPA + PREMIU/VOUCHER SPONSOR

VOR FI 3 SECTOARE VALORICE 
SECTOR A ( INS. 1 – INS. 2 – STAND 1 – STAND 2 – STAND 3 – STAND 15)
SECTOR B (STAND 4 – STAND 5 – STAND 6 – STAND 7 – STAND 8 – STAND 9)
SECTOR C (STAND 10 – STAND 11 – STAND 12 – STAND 13 – STAND 14 )
VOR INTRA IN CLASAMENT DOAR ECHIPELE CE VOR FACE 5 PESTI, IN CAZ CA NU SE PRIND CEI 5 PESTI, CLASAMENTUL LA CALITATE SE VA FACE DUPA NR. DE PESTI. IN CAZ DE EGALITATE, DEPARTAJAREA SE VA FACE DUPA CANTITATEA CEA MAI MARE!
LOCUL 1 PE SECTOR INTRA IN CLASAMENTUL GENERAL, IAR LOCUL 2 SECTOR DEVINE LOCUL 1 SECTOR SI VA PRIMII O CUPA + PREMIU SPONSOR

ASIGURAM MENIU CONTRA COST : 9 Mese- 230 LEI/ PERSOANA (Mancarea traditionala gatita la ceaun cu foc de lemne si se serveste calda in caserole bio termoizolante.)

PROGRAM MASA :
Joi : ora 18:00-19:00 – Varza calita cu carnaciori, mamaliga si ardei iute.
Vineri: ora 8:00-9:00 – Omleta, branza, ceapa, sunca, paine.
Vineri : ora 13:00-14:00 – Pui la ceaun cu cartofi prajiti si mujdei, ciorba de potroace acrita cu zeama de varza, ardei iute, paine.
Vineri : ora 18:00-19:00 – Fasole cu afumatura, muraturi, paine.
Sambata: ora 8:00-9:00 – 2 Oua fierte, crenvusti, branza, sunca, ceapa, paine, mustar.
Sambata : ora 13:00-14:00 – Pilaf sarbesc cu carne de vita si muraturi, ciorba de perisoare, ardei iute, paine
Sambata : ora 18:00 – 19:00 – Gulasi, paine, muraturi.
Duminica : ora 8:00-9:00 – Omleta, branza, ceapa, sunca, paine.
Duminica la final ora 13:00 – Ciorba de potroace si meniu 4 mici cu cartofi, paine, mustar.

REGULI CONCURENTI

1.Se pescuieste cu 3 lansete de echipa, un singur carlig fiecare.
2. Este PERMISA nada sau momeala vie. Se pescuieste la boilies, porumb, plastice, pop-up etc, MOMEALA VIE ESTE PERMISA IN NADIRE SAU CA MOMEALA OBLIGATORIU PE FIR DE PAR
3. Concurentii sunt obligati sa aiba grija de pesti cat timp ii pastreaza pana la cantarire. Orice abatere (peste ranit sau mort) va fi sanctionata.
4. Pestii trebuie manevrati cu grija si pe mal, atat la scoaterea din apa, cat si la cantarire.
5. Numarul minim de saci pe care trebuie sa-l aiba o echipa este de 10. Pestii se vor pastra cate unul in fiecare sac. Se puncteaza urmatorele specii cu greutatea peste 1 kg: crap comun, crap oglinda si amur 
6. Se poate folosi PLUMB FIX ,PIERDUT, CULISANT, ARC NADITOR , METODFEEDER .Sunt obligatorii monturile care sa permită eliberarea rapida a plumbului în caz de ruptură. Arbitrii si organizatorul vor verifica aceste aspecte inainte de startul concursului.
7. Se pot primi vizite la stand ORICAND, MASINILE SE LASA IN PARCARE LA RECEPTIE, IN TIMPUL CONCURSULUI ESTE PERMISA MASINA ARBITRILOR SAU CATERING BALTA.
8. Concurentii AU au voie sa circule PE JOS pe toata durata concursului. 
9. Este interzisa folosirea oricarui tip de de sonar sau barca de nadit.
10. Se pot folosi toate mijloacele cunoscute de iluminat, DAR FARA SA DERANJAM CEILALTI CONCURENTI
11. Concurentii sunt rugati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final, fara chistoace de tigari, coji de seminte sau gunoaie imprastiate.
12. Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill) se desfasoara din stand.
13.NU SE POATE INTRA IN APA PENTRU SCOATEREA PESTILOR( APA ESTE FOARTE ADANCA SI RECE)
14. Pe durata concursului echipele pot face o singura schimbare, dar nu cu un membru al altei echipe. Schimbarea trebuie anuntata arbitrilor de sector si consemnata in foaia de concurs.
16. Nadirea Grea este PERMISA CATE 2 ORE PE ZI ( PRIMA ZI 16-18, A-2A ZI ORA 8-10, A- 3 ZI ORA 8-10, ETC.)

ARBITRAJ

A. SE FAC DOUA CANTARIRI PE ZI, dimineata incepand cu ora 10:00 SI seara incepand cu ora 18:00. 
B. Cu acceptul arbitrilor si al vecinilor de stand, se pot face cantariri si intre cantarele oficiale.
C. Concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatilor de pescuit in defavoarea cantaririi capturilor.
D. Arbitrii sunt obligati sa aplice regulamentul, sa se AUTOSESIZEZE cand este cazul si sa noteze avertismentele in foaia de arbitraj.
E. In cazul in care apar neintelegeri intre doi concurenti vecini (referitoare la zona de pescuit) cel care ia decizia finala este arbitrul sef, fiecare stand are directii de pescuit stabilite de la inceputul concursului, semnalizate prin numere vizibile ziua si reflectorizante noaptea.
F. Standurile vor fi semnalizata si prin balize tip bat pe jumatatea baltii, numai in zona standurilor 11-19

Adunarea pe balta JOI ora 10:00, tragerea la sorti si masa festiva la ora 10:30
Concursul incepe JOI ora 12:00 si se termina Duminica ora 12:00. Daca o echipa inteapa un crap in ultimele minute are la dispozitie 15 minute dupa ora 12:00 sa-l scoata.
Festivitatea de premiere si masa festiva Duminica ora 13:00

Avansul pt rezervarea locului este de 800 LEI si trebuie achitat pana la 11 APRILIE la administratia baltii sau in contul baltii deschis la BRDE, iar restul de taxa se va putea achita direct pe balta.
(avansul se achita numai dupa acceptarea echipei in concurs, va multumim)
Premiile sunt valabile pt 17 echipe în caz contrar se vor recalcula.

Scroll to Top