Momeala crap in functie de balti sau rauri salbatice, Dunare

Curentul apei este un aliat al pescarului. Prezenta hranei si a momelii pe vad este semnalata si de miscarea apei. “ Duce vestea” ca undeva pe substrat este hrana. Curentul apei si receptorii crapului se afla intr-o relatie solida.

Indiferent de situatie, momeala pentru crap trebuie sa fie puternic aromata si aditivata pentru a fi usor reperata. Nu exista bariere in functie de tipul de apa. Atat pe rau cat si pe lac, momelile de crap amintite mai sus se preteaza. Diferenta o face cantitatea de nada alocata.

Apele in miscare vor transporta pe suprafete mari materialul de hranire. Acest fapt implica cantitati mai mari ce trebuiesc utilizate. Pe lacuri, se diminueaza cantitatea de nada ce va fi folosita. Momeala de crap va trebui sa iasa in evidenta. Riscul de a fi mascata este ridicat daca nu se realizeaza dozarea nadei alocate vadului.

ROK fishing – momeala ideala pentru pescuit la crap

Rok Fishing nu spune nimic nici unui pescar de crap. Este un concept tanar care vine din Franta cu o gama de momeli artificiale pentru pescuit. Pana aici, nimic neobisnuit. Un alt producator de momeala pentru crap.

Sunt foarte multi producatori prezenti pe continent. Chiar si asa, noi ne-am indreptat atentia catre nou. Ca de fiecare data, echipa noastra se afla in cautare de nou, calitate si inovatie.

Momeala pentru crap Rok Fishing Performance este “verde” !

Modul in care isi prezinta produsele insa, este ceea ce te face sa realizezi ca sunt diferite in sensul bun.
Momelile artificiale Rok sunt raspunsul pescarului de crap care asteapta inovatie, calitate, design superior si pret accesibil.

Fiecare produs din portofoliu a stat in teste mai mult de doi ani. Sau doua sezoane daca vreti. S-au analizat astfel densitati de material, culori sau arome in numeroasele partide de pescuit.

Au pus bazele produselor folosind materie prima locala ( Franta ) care se aliniaza normelor de reciclare si poluare. Toata gama de momeli este prietenoasa cu mediul.

Momeala de crap artificiala perfect echilibrata !

Portofoliul de produse este variat si acopera atat segmentul de momeli dedicate pescuitului la crap, cat si cel al momelilor pentru feeder.

Segmentul de momeli critic echilibrate este generos. Fie ca sunt 3 boabe de porumb sau o bila (imitatie pop up), ori imitatie de pelete, francezii de la Rok se lauda cu materialul “ultra soft”.

Momeala de crap de la crapari pentru crapari !

Culorile prezente sunt rezultatul partidelor desfasurate de-a lungul anilor. Nu sunt multe, dar sunt fix acele culori de care ai nevoie. Nimic in plus.

Selectia aromelor vine si completeaza gama de culori disponibile. Din nou, numai ce este nevoie. Sau, altfel spus, acele arome care prind peste.

Scroll to Top