Lacul Dyno Lake

Localizare si descriere balta Dyno Lake

Lacul este situat in apropiere de Bucuresti, comuna Frumusani. Este un proiect nou, cu investitii importante care si-a deschis portile recent pescarilor. Complexul este sectorizat, iar fiecare portiune de balta permite practicarea anumitor discipline din care amintim : pescuit La feeder, pescuit la crap, pescuit la spinning.

Pe absolut toate cele 5 sectoare de lac A, B, C, D ,E se pescuieste in regim “prinde si elibereaza” ( Catch&Release ). Accesul este facil gratie eforturilor depuse de administratie in acest sens.

Tarife balta Dyno Lake

Pescuitul la crap prin metoda clasica variaza ca pret in functie de sector. Astfel, pentru sectoarele A si B, o partida de 12 ore costa 120 de lei. Pe sectorul C veti avea de achitat 70 de lei.

Daca va propuneti o partida de pescuit la feeder, aceleasi sectoare sunt disponibile contra sumelor afisate mai sus. Spinning-ul se poate practica pe oricare din aceste bazine pentru pretul de 70 de lei. Partidele sunt de 12 ore.

Regulament balta Dyno Lake

Trebuie sa stiti ca exista restrictii pentru modul in care pescuiti la spinning. Anumite sectoare pot fi pescuite doar din barca, in vreme ce altele doar de pe mal. Nu exista barci de inchiriat. Luati in calcul acest aspect.

Incintele sunt supravegheate video! Nu este permis accesul in stare de ebrietate. Focul deschis nu este permis. Mai multe detalii importante despre regulament gasiti

Scroll to Top