Permis de pescuit ANPA 2023 – Partea 1

Permis de pescuit ANPA 2023 Online – ANPA elibereaza pescarilor trei modele de permise de pescuit online si gratuite incepand de la 1 ianuarie 2023:

Permisul de pescuit recreativ valabil numai pentru Marea Neagra – se elibereaza online direct de pe noua platforma care pusa la dispozitie pe siteul anpa.ro.
Permisul de pescuit recreativ valabil pentru Dunare cu brațele sale și habitatele piscicole naturale necontractate – se elibereaza online direct de pe platforma pusa la dispozitie pe siteul anpa.ro.

Permisul de pescuit recreativ valabil pe habitatele piscicole naturale contractate de asociatiile de pescari recreativi – se elibereaza prin intermediul asociatiilor de pescari de pe platforma online de pe siteul anpa.ro.

E foarte bine de stiut ca permisele ANPA nu pot fi valabile si in Delta Dunarii!

Si nu uitati termenul limita de transmitere a fisei de capturi completata pe anul 2022 este 28.02.2023 altfel nu veti primi permisul cel nou. Fisa de captura completata va fi transmisa  la ANPA pe adresa de e-mail fisacaptura@anpa.ro sau la sediile teritoriale ANPA.

Cele valabile pentru Delta Dunarii pot fi eliberate online sau mai pot fi achiziţionate de la automatele instalate la sediul ARBDD.

Permisul online 2023 de pescuit sportiv, valabil in Biosfera Deltei Dunarii pe anul 2023 se elibereaza online incepand cu 1 ianuarie 2023, sau mai pot fi achiziţionate de la automatele instalate la sediul ARBDD.

Permisul de acces turist este gratuit pentru elevi, studenţi, pensionari, veterani de război, foşti deţinuţi politici, persoane cu handicap, persoane fizice care au domiciliul în perimetrul rezervaţiei sau în localităţile limitrofe (localităţi care au terenul administrativ integral sau parţial în interiorul rezervaţiei).

Permisele ARBDD de acces turist, auto sau ambarcatiune se pot achizitiona si prin SMS.Tulcea: Tulcea, Parcheș, Somova, Mineri, Isaccea, Luncavița, Grindu, Nufăru, Malcoci, Victoria, Băltenii de Sus, Beștepe, Mahmudia, Murighiol, Dunăvățu de Sus, Dunăvățu de Jos, Sarinasuf, Colina, Plopu, Valea Nucarilor, Agighiol, Sabangia, Zebil, Babadag, Sarichioi, Enisala, Sălcioara, Jurilovca, Lunca, Ceamurlia de Jos, Vișina, Baia
Județul Constanța: Năvodari, Mihai Viteazu, Istria, Nuntași, Săcele, Corbu, Vadu
Județul Galați: Galați

Scroll to Top