loader image

Balta Nucetu 1

Judet: Calarasi
Oras: Nucetu

Balta Nucetu 1 a fost repopulata in primavara anului 2012. Ponderea cea mai mare a pestelui din balta o reprezinta Crapul Romanesc de peste 3 kg – 3 tone. Deasemena in balta se gaseste si 2 Tone de caras.

Balta dispune de 7 pontoane specialamenajate pentru a se putea pescui relaxat. Deasemenea exista si o casuta unde te poti adaposti in caz de vreme urata.
Facilitati: Pescuit din barca , Access auto, Posibilitate campare, Ponton

Regulament Balta Nucetu 1: 

– Programul de pescuit sportiv se desfasoara pe timpul zilei intre orele 05:00-19:00
– Fiecare echipa de pescari la crap are voie sa foloseasca maxim 4 lansete, iar monturile folosite trebuie sa aiba maxim 2 carlige.
– Pescuitul la bomba este interzis.
– Se va retine numai crapul cu greutati de peste 3 kg in limita a un exemplar / pescar/ concurent. Capturile de crap mai mici de 3 kg se vor elibera inapoi in balta.
– Capturile de caras: nelimitat
– Pescarul are obligatia sa prezinte pentru control, la cererea personalului autorizat, juvelnicul si autovehicolul.
– Tragerea la sorti pentru locurile de concurs amenajate se face dimineata la prima ora (cei care ajung mai tarziu vor ocupa pozitiile ramase)
– Pescuitul sportiv se poate face in orice loc de pe balta.
– Pescarul este obligat sa lase curat locul unde a pescuit (inclusiv sa stranga chistoacele de tigari si cojile de seminte)
– Pescarul care va fi prins cu peste in afara celui care este prevazut in regulament, va plati 100 lei/kg si va fi reclamat organelor de Politie pentru fapta de furt calificat.
– Este interzis focul deschis direct pe sol – se folosesc gratarele cu picioare (in asa fel incat focul/caldura sa nu intre in contact direct cu solul/vegetatia)
– Pentru a nu deranja linistea pescarilor sunt interzise manifestarile zgomotoase, muzica la volum perceptibil, petrecerile pe lac si scaldatul
– Nerespectarea REGULAMENTULUI duce la terminarea zilei de pescuit sportiv pentru pescarul in cauza.

Scroll to Top