Ce face pescarul sa aiba succes la balta?

Pentru inceput, este bine de stiut faptul ca nu exista nici o momeala minune care sa atraga fiecare peste, nici o metoda individuala care sa functioneze de fiecare data, si nici un plan ideal care sa va ajute. Cheia pescuitului sportiv este aceea de a face corect toate lucrurile marunte; daca faci toate acestea, in mod regulat, poti deveni un pescar decent.

Pregatiti-va pentru pescuit la balta

Sunt multi cei care cred ca singurul mod de a prinde peste este sa stai sa astepti zile in sir. Asta nu inseamna ca trebuie sa schimbi metoda la fiecare doua minute, dar daca vrei sa ai rezultate bune, uneori trebuie sa schimbi ceva.

Asta nu inseamna ca trebuie sa te gandesti doar la peste si nimic altceva. Ideea este ca daca vrei sa prinzi peste, in mod constant, atunci trebuie sa depui mult efort. De multe ori, norocul isi are rolul lui, dar acest noroc ti-l faci singur.

Este usor sa vorbesti despre abordarea corecta in cazul pescuitului la balta, momeala potrivita si tactici sau tehnici de pescuit la balta, dar cel mai important este sa stii sa aplici tot ce ai invatat pana acum din viata de zi cu zi. Cele mai bune planuri nu merg intotdeauna instant, uneori e nevoie de mai mult timp dar, daca continui sa lucrezi metodic, rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Problema pescarilor incepatori cand merg la pescuit la balta este aceea ca vor rezultate imediat, deoarece urmeaza si aplica modurile si metodele citite in carti, reviste, iar cand aceastea nu apar repede, acestia presupun ca fac ceva gresit. In multe cazuri cand mergi la pescuit la balta este un joc al asteptarii.

Pescuitul sportiv din tara noastra a cunoscut in ultimii 10 ani o revigorare vizibila, avand un rol determinant in investitiile facute an de an privind dezvoltarea fondului piscicol in balta de la Salciile ( Balta Intre Sate ), in dezvoltarea si modernizarea infrastructurii la balta de la salciile ( Balta Intre Sate ) precum si prin amenajarile turistice realizate in jurul baltii de la Salciile ( Balta Intre Sate ).

Astfel, intalnim Balta Salciile ( Balta Intre Sate ) care ofera pescarilor partide de pescuit memorabile dar si servicii de campare sau de cazare in casute de lemn, astfel incat partidele de pescuit se transforma incet – incet in mici concedii de odihna si agrement pentru pescari si familiile acestora. Putem spune ca, prin aceste proiecte individuale, la Balta Salciile ( Balta Intre Sate ) in ultimii ani asistam la dezvoltarea unei noi ramuri a turismului in zona Salciile, pe care noi am denumit-o in mod sugestiv turismul piscicol.

Prin proiectul dezvoltat la Balta Salciile ( Balta Intre Sate ), am reusit sa oferim pescarilor un loc ideal pentru petrecerea timpului liber impreuna cu familia si prietenii, un loc unde acestia pot avea partide de pescuit memorabile dar si conditii excelente de distractie si recreere pentru intreaga familie.

Confortul pentru pescari si familiile acestora a fost o prioritate a acestui proiect, casutele fiind dotate cu TV, frigider, gratar, ponton, terasa, baie separata precum si parcare individuala langa casuta. Intr-un cuvant, lux pe malul baltii, gandit special pentru dvs. pana la nivel de detaliu ! Cu alte cuvinte Balta Salciile ( Balta Intre Sate ) inseamna placere pentru pescuit, dar si confort pentru intreaga familia !

Scroll to Top