Balta de pescuit Gruiu

Localizare si descriere balta Gruiu

Balta Gruiu este situata pe soseaua Bucuresti- Oltenita, la Km 34.
Infiintata in anul 2014, locatia propune o abordare mult mai aproape de familie pentru timpul liber. Complexul pune la dispozitie o ferma de animale ca punct de atractie principal pentru familiile cu copii. De asemenea, exista si restaurant cu posibilitatea de servire pe malul apei.

Daca va decideti sa ajungeti pentru un sejur la Gruiu, va veti bucura si de o parcare privata pazita. Cabanele ofera un spatiu locuibil de 49 mp, includ un dormitor, dus si uscator de par. De asemenea exita televiziune prin satelit si WI-FI.

Domeniul Gruiu este dotat si cu un restaurant, o terasa si un bar. Terenul de tenis nu poate fi omis. Contra cost, administratia ofera si deplasare catre aeroport in caz de necesitate. Se poate dialoga in mai multe limbi de circulatie inetrnationala.

Tarife balta Gruiu

Tarifele pun accentul pe servicii complete dar si diferentiate. Puteti vizita locatia si ramane cazati, fara a fi obligati sa si pescuiti. Planul tarifar este gandit pe servicii de noapte ( regim hotelier).

Astfel, oricare din cele 8 cabane poate fi inchiriata pentru suma de 350 de lei. Pescuitul este taxat separat. Pe site-ul complexului este mentionat faptul ca nu se poate pescui fara a inchiria o cabana. Taxa de pescuit se adauga costului de inchiere a cabanei. Extrasa din context, are valoarea de 50 de lei si o durata de 24 de ore. Pentru sezonul 2022, se poate pescui in zona foisoarelor contra sumei de 150 de lei si pe o durata de 12 ore.

Pescuit balta Gruiu

Pescuitul se practica exclusiv in regim “prinde si elibereaza” ( Catch&Release). Lacul Gruiu se aliniaza astfel acelor balti de pescuit care pun accentul pe sportivitate si relaxare. Puteti lua apartul foto pentru capturi nemuritoare in schimb, si amintiri valoroase. Aveti dreptul de a pescui cu 4 lansete si o undita.

Cazare balta Gruiu

Cabanele sunt gandite sa acomodeze cupluri sau familii cu copii intr-un mediu cat mai aproape de natura. Design-ul pune in centrul atentiei lemnul, imbinat cu placi de gresie si faianta in acelasi ton de culoare.

Sunt cochete si te ajuta sa te integrezi in peisaj foarte repede. Sunt dotate cu ponton si terasa. De retinut este ca dupa ora 20.00, locatia nu mai poate fi parasita decat in conditii de extrema urgenta.

Regulament balta Gruiu

Este permis pescuitul plantat cu navomodelul. Numarul de scule de pescuit este de maxim 5, format din 4 lansete si o undita. Nu se poate retine peste de pe acest lac pentru consum. Pescuitul se poate practica atat ziua cat si noaptea. Preturile aminitite mai sus sunt pentru 12 ore sau 24 in costul cabanei.

Scroll to Top