Top 5 bălți de pescuit gratuite din Târgoviște

Pescuitul este unul dintre sporturile preferate de mulți oameni din Târgoviște și nu numai. Dacă ești un pasionat al acestui hobby și îți dorești să petreci timp în natură, bucurându-te de liniștea și frumusețea apelor, ai noroc! Târgoviște și împrejurimile sale oferă numeroase bălți de pescuit gratuite, unde poți încerca să prinzi pești și să te relaxezi.

În acest articol, vom explora top 5 bălți de pescuit gratuite din Târgoviște:

1. Balta Crâng:

Balta Crâng este situată în apropierea municipiului Târgoviște și este una dintre cele mai populare destinații pentru pescarii locali. Aici vei găsi o varietate de specii de pești, inclusiv crap, caras, șalău și somn. Balta este bine întreținută și are facilități precum ponton, foișor și locuri de campare.

2. Balta Pietroșița:

Balta Pietroșița este o altă opțiune excelentă pentru pasionații de pescuit din Târgoviște. Aflată la doar câțiva kilometri de centrul orașului, această balta oferă oportunități excelente pentru pescuitul crapului. Aici poți găsi exemplare mari de crap, precum și alți pești de apă dulce.

3. Balta Șerbănești:

Situată într-o zonă pitorească, balta Șerbănești este un paradis pentru iubitorii de pescuit. Această balta are o suprafață generoasă și o varietate de specii de pești, cum ar fi crap, caras, plătică și șalău. Peisajul de aici este impresionant, oferindu-ți o atmosferă relaxantă și liniștită.

4. Balta Mânăstirea Dealu:

Dacă îți dorești să pescuiești într-o locație mai izolată și să te bucuri de peisaje montane, Balta Mânăstirea Dealu este alegerea potrivită pentru tine. Situată în apropierea Mănăstirii Dealu, această balta este considerată un loc deosebit de frumos și liniștit. Aici poți prinde pești precum crap, șalău și biban.

5. Balta Găvana:

Balta Găvana este una dintre cele mai mari bălți din Târgoviște și este foarte populară printre pescari. Aici vei găsi o varietate impresionantă de specii de pești, inclusiv crap, plătică, caras și știucă. Balta are mai multe zone de agrement, facilități pentru pescuit și este bine îngrijită.

Dacă ești pasionat de pescuit și te afli în Târgoviște, ai norocul de a avea la dispoziție numeroase bălți de pescuit gratuite unde poți petrece timpul în mijlocul naturii și să prinzi pești. Baltile menționate mai sus, precum Balta Crâng, Balta Pietroșița, Balta Șerbănești, Balta Mânăstirea Dealu și Balta Găvana, oferă experiențe unice și diverse specii de pești. Asigură-te că respecți regulile locale și să te bucuri de o zi minunată de pescuit în aceste locuri pitorești din Târgoviște.

Scroll to Top