Recomandari pentru un pescuit reusit primavara

Pentru a asigura o captură bună, trebuie să alegeți un loc de pescuit potrivit. Pentru primăvara devreme, astfel vor fi părțile mici ale corpurilor de apă care se încălzesc cel mai repede. Acest lucru se datorează faptului că aceste locuri sunt mai bine încălzite de soarele de primăvară și peștele le place să fie în ele.

Dacă pescuiți pe curent, este mai bine să vă poziționați imediat după îngustarea râului, în cotul său sau după o cotitură. Este necesar să alegeți un loc unde există găuri și lemn de plutire în partea de jos. De obicei, aici se acumulează pești, care generează. Când pescuiești pești albi, cel mai bine este să alegi un loc lângă iarbă și tufișuri. Stă aici, deoarece în astfel de locuri va fi mai puțin vizibil pentru peștii răpitori.

În primăvară, următoarele rețete de momeală vor contribui la îmbunătățirea calității pescuitului:

  1. Va trebui să colectați viermi și să-i tăiați. Din lutul colectat la locul de pescuit se realizează bile cu diametrul de 5 cm, în care se frământă viermii. Puteți adăuga alimente pentru pești de acvariu la astfel de bile.
  2. Trebuie să achiziționați o larvă. Trebuie zdrobite și turnate în terci.

Pescuitul cu muște primăvara pe râuri mici

Trebuie să pregătiți o cantitate mare de momeală, aruncând-o la fiecare câteva minute, dar în porții mici. Acest lucru va atrage în mod constant pești. Șanțul, bibanul și rudul pot înota pe larvele de libelule. Când pescuiți în curent, trebuie să căutați pești în partea de jos. Pentru aceasta, este potrivit uneltele mai grele și mai grosiere.

Scroll to Top