Lacul de pescuit Sititelec din judetul Bihor

Localizare : Sititelec/Bihor

Prezentare: Balta Sititelec este bine intretinuta si curata.Are si un barulet,loc de campare,toaleta ecologica,si este liniste nefiind voie sa se asculte muzica sau sa se faca galagie.Balta mai este si ingradit.Sunt si bancute cu mese si acoperis,din pacate nu sunt prea multe deoarece,balta este an continua amenajare.

Lacul de pescuit se afla in judetul Bihor, localitatea Husasau de Cris, la doar 10km de municipiul Oradea, la iesirea din Osorhei spre Fughiu, pe E60 Oradea Cluj .

Suprafata totala a lacului este de peste 2 hectare si abunda in diferite soiuri de pesti: crap, caras, salau, somn, stiuca, clean.

Pentru pescarii care doresc sa petreaca mai multe zile pe malul lacului alaturi de familie si prieteni, am amenajat diferite feluri de cazare: casute din lemn, o casuta cu terasa cu o capacitate de 30 de locuri precum si posibilitatea de cazare in pensiune, aceasta avand micul dejun inclus si intrarea la piscina.

Pe malul lacului, avem amenajate locuri de prajit cu grill si filigorie pentru 8-10 persoane unde va puteti relaxa total alaturi de familie si prieteni.

Specii de pesti: Crap,Somn,Caras.

Facilitati :Toaleta,bancute si in viitor cazare,Parcare

Acces balta : Foarte bun.Drumul national Oradea-Arad,an localitatea Les-bihor se face stanga spre localitatea Tinc

Regulament si tarif

Regulament pescuit sportiv catch&release si cu retinere

Program pescuit 07-19,19-07.

Populatie piscicola:crap,caras,amur.

Masinile raman in parcare, iar accesul pe balta se face pe jos (se asigura roaba pt transportul echipamentului).

-Taxa de pescuit sportiv/zi (07:00-19:00)=30ron,taxa pescuit/noapte (19:00-07:00)=30ron, se poate pescui cu 2 bete.

-Taxa de pescuit cu retinere/zi (07:00-19:00)=60 ron , si se include 2kg de caras si 1 bucata de crap intre 1,5kg si 2,5 kg ,taxa pescuit cu retinere/noapte(19:00-07:00),tot asa si pe  timp de noapte.

Se accepta moturi cu un singur carlig.

Pescarul trebuie sa aibe asupra sa obligatoriu minciog feeder/crap,spray antiseptic ,saltea primire de orice fel,in lipsa saltelei se poate ichiria de pe balta contra sumei de 5 ron.

De asemenea pescarul are obligatia pastrari curateniei la standul de pescuit .

INTERZIS PE BALTA:

Monturi de tip bomb sau orice fel de montura ce are mai mult de 1 carlig.

Pastrarea pestilor minute indelungate pe uscat.

Scaldatul ,scandaluri,injurii,chefuri neorganizate care pot duce la deranjarea vecinilor pescari,orice problema cauzata se va anunta in liniste la personalul lacului.

De asemenea se interzice focurile in zone neamenajate,distrugera vegetatiei,arbustilor.

Scroll to Top