Balta nr. 2-3 Doripesco Vadu Roşu

Balta nr. 2-3 din baza piscicolă Doripesco (Vadu Roşu) este ideală pentru pescarii amatori. 

În urma unirii celor două bălţi a luat naştere una dintre cele mai mari bălţi din cadrul complexului piscicol, ceea ce oferă posibilitatea unui număr mai mare de pescari de a se bucura de o zi de relaxare la pescuit.

Accesul la baltă se realizează prin spatele complexului turistic Doripesco de la Vadu Roşu iar taxa este cea mai mică dintre toate bălţile administrate de companie.

Periodic, balta 2-3 este aprovizionată cu peşte din fermele Doripesco astfel încât pescarii să se poată bucura nu doar de vremea frumoasă, ci şi de adrenalina pescuitului la crap.

Dragi pescari, 

Pentru că responsabilitatea începe cu fiecare dintre noi, dorim să vă informăm că pe perioada stării de alertă vom urma sfaturile autorităților, așa că vă rugăm să respectați noile reguli și recomandări, pentru a rămâne cu toții în siguranță pe bălțile din Delta din Carpați:

  • Intrarea pe lacurile Doripesco se va face doar cu mască de protecție până la achitatea taxei și primirea bonului fiscal, pe durata partidei de pescuit aceasta nu este obligatorie;
  • Este interzis pe standul de pescuit să stea mai mult de 3 pescari;
  • Pescarii au obligația să păstreze distanța socială de 2m la achitarea taxei (care se va face după ordinea sosirii pescarilor) până la ridicarea tuturor restricțiilor. Membrii Doripesco, cât și cei cu rezervări nu vor avea prioritate la achitarea taxei;
  • Este interzisă primirea vizitatorilor pe toate lacurile, inclusiv a membrilor de familiei;
  • Pescarul care nu respectă aceste reguli impuse, va părăsi locațiile noastre fără a i se returna taxa de pescuit;
  • Administrația Lacurilor Doripescoeste absolvită de orice responsabilitate pentru nerespectarea regulilor de mai sus, la efectuarea eventualelor controale din partea organelor de stat abilitate;
  • Tuturor pescarilor de pe lac li se va lua temperatura cu termometru digital;
  • Pescarii care vor avea temperatura peste 37.5 nu vor avea acces în perimetrul bălților.

Vă mulțumim pentru înțelegere și așteptăm cu nerăbdare să ne revedem! 

Regulament

Pescarul nu are un loc stabilit: fiecare cum vine se aseaza pe locul liber. Contra-cost (plata in avans) se fac rezervari. 

Taxa se achita de orice persoana care intra pe balta, cu exceptia copiilor sub 12 ani si femeilor care insotesc pescarul si care nu pescuiesc. 

ESTE INTERZISA RETINEREA PESTILOR DIN SPECIILE: CRAP, AMUR, SALAU, STIUCA, CE DEPASESC GREUTATEA DE 3 KG. PESCARUL CARE VA FII DEPISTAT INSTRAINAND PESTI ALTEI PERSOANE NU I SE VA MAI PERMITE ACCESUL PE NICI O BALTA ADMINISTRATA DE CATRE DORIPESCO.

ESTE INTERZISA RETINEREA PUIETULUI DE CRAP SUB 500 GR

Cantitatea maxima care se poate pescui este de 3 kg. Peste aceasta cantitate (daca se va dori pastrarea pestelui) se va achita contravaloarea extra kilogramelor la pretul zilei, stabilit de managementul societatii. 

Pescarii care vor fi depistati cu peste (altul decat cel declarat) vor fi obligati sa il plateasca la pretul de 200 ron kg. In caz contrar, vor fi reclamati la organele de politie sub aspectul savarsirii de furt calificat, fapta penala pedepsita de art 208 cod penal. 

Sunt admise maxim 3 undite/ pescar/bon. (Fara eventuale rezerve) 

Unditele vor avea monturi cu maxim 2 carlige. 

Scaldatul este interzis. 

Ne rezervam dreptul de a va cere sa parasiti perimetrul proprietatii Doripesco daca va aflati in stare de ebrietate. 

Pescarii au obligatia de a respecta natura,colegii pescari si pe agentii Doripesco. 

Pescuitul pe timpul noptii este strict interzis. Se va pescui doar in programul stabilit.

Se interzice trecerea cu betele de carbon desfacute pe sub liniile de inalta tensiune. 

Agentii Doripesco pot decide oprirea pescuitului in situatia in care sunt descarcari electrice si furtuni. 

Orice incalcare a acestor articole duce la evacuarea pescarului de pe proprietatea Doripesco.

La intrarea în perimetrul Bălţii nr. 2-3, la Centrul de Pescuit puteţi găsi cafea, ţigări, băuturi reci şi dulciuri. Tot la Centrul de Pescuit puteţi găsi echipamente pentru pescuit de închiriat.

Celor interesaţi de lake service (mâncare caldă de la restaurant, băuturi reci) le sugerăm să sune la Centrul de Pescuit. Mâncarea este pregătită la Restaurantul Vadu Roşu şi adusă pe baltă.

Servicii auxiliare

La intrarea în perimetrul Bălţii nr. 2-3, la „Căbănuţă” puteţi găsi cafea, ţigări, băuturi reci şi dulciuri. 

Tot la „Căbănuţă” puteţi găsi echipamente pentru pescuit de închiriat. 

Celor interesaţi de lake service (mâncare caldă de la restaurant, băuturi reci) le sugerăm să sune la Centrul de Pescuit

Orar

  Luni – Duminica: 07.00 – 19.00

Taxe

Taxă: 60 RON / persoană / 4 beţe / 12 ore
(se pot reţine 3 kg de peşte)

Taxa dupa ora 13:00 (intervalul 13:00 – 18:30)
30 RON / persoană / 4 beţe
(se pot reţine 2 kg de peşte)

ABONAMENT sezon 2022 : 1500 RON
* Abonamentul nu este transmisibil. Este valid doar însoțit de act de identitate.

Complexul turistic Doripesco este situat la doar 25 km de Braşov, în inima Transilvaniei, într-un mănunchi de lacuri unde găsim şi baza piscicolă Doripesco. Complexul turistic Doripesco conţine un motel-restaurant şi bălţi pentru pescuit sportiv.

Vadu Rosu
RO, Brasov, Loc. Rotbav DN 13 (E60)

Scroll to Top