Balta Solacolu

Balta Solacolu – Sat Solacolu, comuna Sarulesti, cu suprafata de aproximativ 8 ha.

Adancimea apei este diferita in fuctie de structura substratului si variaza intre 1 m si 4.5 m. Adancimea medie se situeaza in jurul valorii de 2.5 m.

Printre noii „locatari” se remarca exemplare de crap care depasesc in greutate 15 kg si exemplare de cteno de peste 12 kg. Punctele forte ale baltii il constituie accesul facil pe orice fel de vreme, accesul pe DN3 sau A2, densitatea mare de peste, exemplarele record de crap si cteno, atitudinea civilizata a personalului, umbrare si nu in ultimul rand curatenia baltii – iarba este tunsa in fiecare saptamana cu un tractoras profesional, astfel incat sa ofere tot confortul de a petrece ziua in aer liber in conditii excelente.

Balta Solacolu dispune de asemenea 8 casute si patru camere ,dotate si utilate cu: aer condiţionat, încălzire, duş, articole de toaletă gratuite, toaletă, canale prin satelit, TV cu ecran plat , chicinetă, frigider, cuptor cu microunde, plita electrica , bucatarie dotata cu vesela , pahare , tacamuri , cratite , tigai, pahare,etc

Pescuit Solacolu

Concursuri si pescuit sportiv

Crapi ce depasesc in greutate 15 kg si exemplare de cteno de peste 12 kg. Adancimea apei este diferita in fuctie de structura substratului si variaza intre 1 m si 4.5 m. Adancimea medie se situeaza in jurul valorii de 2.5 m.

Camera cladirea principala

Compusa dintr-o camera mare cu , baie . Este echipata cu un pat matrimonial, 1 masa şi un televizor. Facilităţile casutei: aer condiţionat, încălzire, duş, articole de toaletă gratuite, toaletă, canale prin satelit, TV cu ecran plat, frigider.

Suprafaţa casutei: 24 m².

Camera: 1 pat dublu mare.
Capacitate de cazare: 2 adulti Pret: 160 Lei/24 h – perioada Duminica/Joi; 210 Lei/24 h – perioada Vineri/Sambata.

Casuta mica

Compusa dintr-o camera mare cu bucatarie, baie si terasa. Este echipata cu un pat matrimonial, o bucătărie complet echipată, 1 masa mica şi un televizor. Facilităţile casutei: aer condiţionat, încălzire, duş, articole de toaletă gratuite, toaletă, canale prin satelit, TV cu ecran plat, chicinetă, frigider, cuptor cu microunde, plita electrica, bucatarie dotata cu vesela, pahare, tacamuri, cratite, tigai,pahare, etc.

Suprafaţa casutei : 28 m²

Camera: 1 pat dublu mare.
Capacitate de cazare: 2 adulti Pret: 180 Lei/24 h – perioada Duminica/Joi; 230 Lei/24 h – perioada Vineri/Sambata.

Casuta medie

Compusa dintr-o camera, mare cu bucatarie, baie si terasa. Este echipata cu un pat matrimonial, 1 canapea extensibila, o bucătărie complet echipată, 1 masa mica şi un televizor. Facilităţile casutei: aer condiţionat, încălzire, duş, articole de toaletă gratuite, toaletă, canale prin satelit, TV cu ecran plat, chicinetă, frigider, cuptor cu microunde, plita electrica, bucatarie dotata cu vesela, pahare, tacamuri, cratite, tigai, pahare, etc.

Suprafaţa casutei: 36 m².

Camera: 1 pat dublu mare.
1 canapea extensibila
Capacitate de cazare: 2 adulti

Copiii sunt bineveniti.
Pret: 200 Lei/24 h – perioada Duminica/Joi; 250 Lei/24 h – perioada Vineri/Sambata.

Casuta mare

Compusa din living cu bucatarie, dormitor, hol, baie si terasa. Dormitorul este mobilat cu un pat matrimonial, un dulap si o comoda. În living există o bucătărie complet echipată, 1 canapea extensibilă, 1 masa mica şi un televizor. Facilităţile casutei: aer condiţionat, încălzire, duş, articole de toaletă gratuite, toaletă, canale prin satelit, TV cu ecran plat, chicinetă, frigider, cuptor cu microunde, plita electrica, bucatarie dotata cu vesela, pahare, tacamuri, cratite, tigai, etc.

Suprafaţa casutei: 67 m².
Dormitor: 1 pat dublu mare.
Living: 1 canapea extensibilă.
Capacitate de cazare: 2 adulti

Copiii sunt bineveniti

Pret: 220 Lei/24 h – perioada Duminica/Joi; 270 Lei/24 h – perioada Vineri/Sambata.

REGULAMENT

Intr-o casuta/camera se pot caza maxim doi adulti . Copiii sunt bineveniti in functie de numarul de paturi din fiecare casuta/camera .

Serviciile de cazare sunt disponibile doar pentru  pescarii care inchiriaza si locul de pescuit din fata casutelor, pe toata durata inchirierii acestora.

Fiecare pescar poate fi insotit de o persoana cu drepturi si obligatii egale in ceea ce priveste pescuitul sau de sotia si copilul/copiii pescarului.

Orice  alta persoana insotitoare va putea ramane pe acelasi stand de pescuit numai cu conditia sa achite o taxa de 30 lei/12 h.

Se poate pescui cu maxim 4 scule (lansete sau undite) obligatoriu dotate cu un singur carlig si plumb sau momitor pierdut.

Fiecare pescar se va aseza numai in dreptul locului marcat pentru pescuit, acest lucru fiind indicat prin doua borne de culoare verde si va pescui numai pe directia INAINTE.

Pescarii vor trebui sa fie dotati cu saltea de primire si spray dezinfectant si saci de pastrare ecologici (saltelele se pot inchiria de la personalul care incaseaza taxa, contra sumei de 5 lei).

Pestele se pastreaza in juvelnic sau in sac ecologic numai daca se doreste retinerea acestuia. Este interzis sa puna pestele in acelasi juvelnic 2 sau mai multi pescari.

Capturile de CRAP care au greutatea sub 1000 gr. vor fi eliberate imediat ce au fost prinse, in stare vie si fara a fi ranite.

Exemplarele de CRAP ce depasesc 4 KG se fotografiaza si SE ELIBEREAZA in stare vie si fara a fi ranite.

Pe toata durata partidei de pescuit personalul amenajarii piscicole are dreptul sa controleze si sa cantareasca pestele capturat de pescari, inclusiv in autovehiculele acestora.

La incheierea partidei de pescuit se va cantari pestele capturat.

In cazul in care cantitatea de crap capturata depaseste cantitatea prevazuta in regulament pentru taxa platita, pestele retinut in plus se va elibera sau se va pastra contra unei taxe de 30 lei/kg, pret cu TVA inclus pentru crap (ATENTIE: se pot retine doar exemplare cu greutati intre 1 si 4 kg). Limita pentru specia caras este de 5 kg.

In cazul in care cantitatea de caras capturata  depaseste cantitatea prevazuta in regulament pentru taxa platita, pestele retinut in plus  se va pastra contra unei taxe de 12 lei/kg, pret cu TVA inclus.

Pestele ranit sau mort din vina pescarului se va plati de catre acesta cu pretul de 70 lei/KG cu TVA inclus.

Fotografiile pot fi postate cu acordul verbal al ambelor parti pe paginile de internet, facebook sau instagram ale baltii .

Capturile accidentale de salau,sturion , stiuca si cteno, se elibereaza neconditionat.

Pescarii  pot face gratar la standul de pescuit sau in spatiile special amenajate folosind doar  gratar prevazut cu picioare .

Este interzis scaldatul , pescuitul pe poduri sau in afara standurilor special amenajate.

Sunt interzise injuriile, muzica, chefurile si oricare alte activitati care pot deranja ceilalti pescari aflati pe balta.

Este strict interzis pescuitul la BOMBA.

Este interzisa aprinderea focului pe iarba. Standurile se vor lasa curate, gunoiul fiind strans in saci si depozitati in zona special amenajata.

Plantatul NU ESTE PERMIS.

Chitanta eliberata se va pastra pe toata durata partidei de pescuit.

Pescuitul de zi incepe la ora 06.00 si se termina la ora 18.00.

Pescuitul de noapte incepe la ora 18.00 si se termina la ora 06.00. PESCUITUL DE NOAPTE ESTE DISPONIBIL NUMAI IN CAZUL PARTIDELOR DE 24 H.

Din momentul intrarii pe teritoriul amenajarii piscicole circulatia cu autovehicule se face cu viteza redusa (max. 5 km/h).

Toate autovehiculele, fara exceptie, se parcheaza pe drumul pietruit in dreptul locului de pescuit.

Este strict interzisa deplasarea cu autoturismul pe toata durata partidei de pescuit ! Acesta va ramane parcat pana la plecare .

La cererea expresa a personalului baltii, pescarii pot fi indrumati sa tina masinile in parcarile special amenajate.

Taxa de pescuit nu se poate schimba pe durata partidei de pescuit din C&R in retinere sau din retinere in C&R.

Bonul fiscal eliberat, se va pastra pe toata durata partidei de pescuit. Odata eliberat bonul fiscal, sumele nu se pot returna in nici o circumstanta.

Inainte de instalarea pe locul de pescuit se va consulta si semna prezentul regulament si se va achita taxa corespunzatoare . Administratia baltii poate dispune evacuarea persoanelor care nu respecta regulamentul fara restituirea taxelor achitate . Orice tentativa de  sustragere a pestelui va fi semnalata organelor de politie .

Administratia este exonerata de orice raspundere civila, administrativa si materiala pentru orice forma de accidente, incidente si urmari generate de consumul de alcool sau neatentie a pescarului.

Scroll to Top