La pescuit în paradisul din Câmpu Cetății.

Hanul Pescăresc din satul mureșean Câmpu Cetății, comuna Eremitu, îşi aşteaptă oaspeţii într-o locație pitorească, de poveste, ideală pentru petrecerea relaxantă a timpului liber.

”Temelia de bază a hanului o constituie piscicultura bazată pe priceperea şi experienţa a mai multor generaţii din familia noastră. Rodul acesetei munci este păstrăvul fript din Câmpul Cetăţii, care a devenit cunoscut nu numai în ţară, dar şi în străinătate şi constituie principalul motiv de reîntoarcere pentru oaspeţii noştri. Avem grijă ca această experienţă gastronomică unică să fie trăită într-o atmosferă pe măsură. Din acest motiv am construit în 2009 noul Han Pescăresc cu o capacitate de 400 de locuri, ideal şi pentru organizarea de evenimente. Oaspetele nostru este primit aici de o atmosferă familiară, de servire exigentă şi un mediu plăcut. După savurarea păstrăvului gustos oaspeţii au ocazia de a urmări pas cu pas tainele creşterii păstrăvului sau de a descoperi locurile pitoreşti din zonă. Pescarii își pot încerca talentul lor în pescuit cu echipament asigurat de noi într-unul din lacuri”

Alte informații utile:

– Pescuitul păstrăvului este posibil în trei lacuri.

– Cumpărarea păstrăvului prins este obligatorie, la preţul de 30 lei/kg.
– Nu este permis aruncarea păstrăvului prins înapoi în lac!
– Există posibilitatea de închiriere a undiţelor la tariful de 5 lei /undiţă.

– Clienții cazați două sau mai multe nopți beneficiază de saună gratuit. Tariful uzual pentru saună este de 80 lei/oră.

– Amatorii de excursii pot vizita locații precum Cetatea și lacul cu anini, precum și rămășițele craterului vulcanic.

– Experiența gastronomică din Hanul Pescăresc este completată de servicii de cazare pe măsură. Hanul oferă cazare în opt căsuțe cu două camere separate, respectiv două căsuțe înglobând câte două apartamente. Camerele sunt dotate cu baie și terasă proprie, televizor, Wi-Fi, frigider. Apartamentele conțin câte două camere – patru persoane în total.

Scroll to Top