Descoperă Minunata Balta Sântion Murvai din Bihor

Pentru pescarii în căutare de aventuri și capturi de invidiat într-un cadru natural spectaculos, Balta Sântion Murvai din Bihor se dovedește a fi o destinație perfectă. Această minunată balta oferă condiții excelente de pescuit, într-un mediu pitoresc și umbros, și promite să îndeplinească dorințele oricărui pescar pasionat.

Program Flexibil pentru Pescuit

Balta Sântion Murvai este deschisă pescarilor cu un program flexibil, acoperind atât orele de zi, cât și cele de noapte. Pescuitul poate fi practicat de la ora 07:00 la 19:00 în timpul zilei sau de la 19:00 la 07:00 în timpul nopții. Această flexibilitate permite pescarilor să aleagă momentul potrivit pentru a prinde pești de excepție.

Regulamentul din 2023

Pentru a menține echilibrul ecologic și a oferi o experiență de pescuit plăcută pentru toți, regulamentul pentru Balta Sântion Murvai din 2023 este detaliat și specific:

Balta Mare Murvai

  • Aici, se aplică un sistem de pescuit cu reținere.
  • Fiecare pescar poate folosi maxim 3 bete cu maximum 2 cârlige pe lansetă.
  • Se permite reținerea carasului (maximum 4 kg), fitofagului și somnului, pentru care se plătește pe bază de kilogram.
  • Programul de pescuit este între orele 07:00 și 19:00 de luni până duminică.

Balta Mică Murvai

  • La Balta Mică, se aplică sistemul C&R (captură și eliberare).
  • Fiecare pescar are dreptul să folosească 3 bete pe zi sau pe noapte, fără posibilitate de reținere.
  • Pentru a asigura o manipulare sigură a peștilor, se impune utilizarea unui spray antiseptic, a unui fir minim de 0.30mm și a unei saltele de primire tip cădiță.
  • Programul de pescuit este între orele 07:00 și 19:00 sau între orele 19:00 și 07:00.

Balta Sântion Murvai din Bihor este o bijuterie pentru pescarii pasionați care caută capturi remarcabile într-un mediu natural spectaculos. Cu un program flexibil, un regulament bine definit și peisaje încântătoare, acest loc reprezintă o destinație perfectă pentru pescarii în căutare de aventuri pe malul apei. Dacă îți dorești să experimentezi senzații unice de pescuit și să te bucuri de natură, Balta Sântion Murvai este locul potrivit pentru tine.

Scroll to Top