Descoperă Liniștea Pescuitului la Balta Arini

Pentru iubitorii de pescuit care caută o oază de liniște și frumusețe naturală în inima României, Balta Arini din complexul Doripesco reprezintă destinația perfectă. Acest sanctuar pitoresc este situat într-o zonă minunată la malul râului Olt, oferind pescarilor oportunitatea de a-și petrece zilele într-un mod relaxant și revigorant.

Accesul exclusiv cu Abonament Anual

Un aspect remarcabil al Baltei Arini este accesul exclusiv cu abonament anual. Acest lucru asigură că doar cei cu un angajament pe termen lung pentru conservarea și protejarea ecosistemului lacului pot pescui aici. Limitând numărul de vizitatori și asigurând respectarea strictă a regulilor, această politică încurajează un mediu de pescuit pașnic și controlat.

Concursuri de Pescuit pentru Pescarii cu Nevoi Speciale

Balta Arini demonstrează că pescuitul este pentru toată lumea. Aici, în cadrul complexului Doripesco, se organizează concursuri speciale de pescuit destinate pescarilor cu nevoi speciale. Aceste evenimente aduc bucurie și inclusivitate într-un cadru natural minunat.

Calea către Balta Arini

Pentru cei care doresc să ajungă la Balta Arini, traseul este simplu și accesibil. La doar 25 de kilometri de Brașov, urmați traseul Brașov-Feldioara-Maierus-Arini sau Feldioara, apoi faceți dreapta spre Sfântu Gheorghe-Hăghig și stânga spre Baraolt și Arini. Această călătorie oferă priveliști impresionante ale Transilvaniei.

Respectarea Strictă a Regulilor

Pentru a proteja mediul și a asigura o experiență plăcută pentru toți, regulamentul Baltei Arini este riguros:

  1. Accesul se face doar cu abonament anual.
  2. Limita maximă de păstrare a peștelui este de 5 kg, cu taxe pentru excedent.
  3. Fiecare pescar are voie să folosească maxim 3 undițe, cu monturi cu maxim 2 cârlige.
  4. Scăldatul este interzis.
  5. Comportamentul civilizat și respectul față de natură, colegi și personalul Doripesco sunt obligatorii.
  6. Pescuitul pe timpul nopții este interzis, urmând programul stabilit.
  7. Agenții Doripesco pot întrerupe pescuitul în caz de descărcări electrice sau furtuni.

Orice încălcare a acestor reguli poate duce la evacuarea pescarului de pe proprietatea Doripesco.

Concluzie

Balta Arini din complexul Doripesco reprezintă o bijuterie pentru pescarii din zona Brașovului și nu numai. Cu accesul exclusiv al abonamentelor anuale, concursurile speciale pentru pescarii cu nevoi speciale și peisajul său natural impresionant, acest loc devine o destinație de vis pentru cei care doresc să se relaxeze în mijlocul naturii și să experimenteze arta pescuitului la nivel înalt.

Scroll to Top