Descoperă cele mai frumoase 10 bălți de pescuit gratuite din Drobeta-Turnu Severin

Drobeta-Turnu Severin, un oraș situat în sud-vestul României, este binecuvântat cu peisaje naturale impresionante și numeroase bălți de pescuit. Pentru pasionații de pescuit, există o varietate de locuri magnifice unde se pot bucura de capturi generoase și de atmosfera relaxantă a naturii. În acest articol, vă vom prezenta topul celor mai frumoase 10 bălți de pescuit gratuite din Drobeta-Turnu Severin, unde veți putea experimenta momente de neuitat în mijlocul naturii.

Balta Cerna

Situată pe râul Cerna, această balta oferă o varietate de specii de pești, inclusiv crap, șalău și caras. Apa limpede și peisajul pitoresc fac din Balta Cerna un loc deosebit pentru pescuit.

Balta Tismana

Aflată în apropierea Mânăstirii Tismana, Balta Tismana este un loc ideal pentru pescuitul de relaxare. Aici veți găsi pești precum caras, șalău, plătică și biban.

Balta Calafat

Situată în apropierea orașului Calafat, această balta este renumită pentru popularea sa bogată cu pești. Aici veți putea prinde crap, șalău, caras și alți pești râvniti.

Balta Coșovat

Acest loc idilic este perfect pentru pescuitul într-un cadru natural spectaculos. Balta Coșovat este recunoscută pentru prezența crapului, știucii și șalăului.

Balta Jiana

Situată pe malul râului Jiana, această balta oferă o experiență unică de pescuit. Speciile de pești întâlnite aici includ crap, șalău și caras.

Balta Motru

Aflată în apropierea orașului Motru, această balta este un loc preferat pentru pescuitul de agrement. Peștii întâlniți aici includ crap, șalău și caras.

Balta Bistreț

Balta Bistreț oferă o atmosferă liniștită și peisaje impresionante. Pescarii pot prinde aici specii precum crap, șalău și plătică.

Balta Balta

Această balta pitorească se află într-un cadru natural frumos și oferă o varietate de pești, inclusiv crap, caras și știucă.

Balta Măceșu

Aflată în apropierea comunei Măceșu de Jos, această balta este ideală pentru pescarii care doresc să se bucure de o zi liniștită de pescuit. Peștii întâlniți aici includ crap, caras și plătică.

Balta Brebina

Situată în apropierea localității Brebina, această balta oferă o experiență de pescuit relaxantă și plăcută. Aici veți putea prinde crap, șalău și caras.

Drobeta-Turnu Severin oferă o gamă largă de bălți de pescuit gratuite, unde pasionații de pescuit pot petrece timp de calitate în mijlocul naturii. Fie că sunteți în căutarea unei experiențe relaxante sau căutați să prindeți câteva capturi remarcabile, aceste bălți de pescuit vă vor îndeplini toate dorințele. Așadar, luați-vă echipamentul de pescuit și explorați aceste minunate bălți de pescuit gratuite din Drobeta-Turnu Severin pentru a vă bucura de frumusețea naturii și de aventura capturilor de pește.

Scroll to Top