Descoperă bălțile de pescuit gratuite din București in 2023: Locuri ideale pentru pasionații de pescuit urban

Dacă ești un pasionat de pescuit și locuiești în București sau în apropierea sa, ai noroc! Capitala României oferă o serie de bălți de pescuit gratuite, unde poți petrece momente relaxante în mijlocul naturii, chiar în interiorul orașului. În acest articol, vom explora câteva dintre aceste bălți de pescuit gratuite din București, unde poți să-ți satisfaci pasiunea pentru pescuitul urban.

1 Balta Fundeni:

Balta Fundeni este una dintre cele mai populare bălți de pescuit din București. Situată în apropierea comunei Voluntari, balta oferă o suprafață generoasă de apă și o varietate de specii de pești, cum ar fi crapul, carasul, plătica și șalăul. Este deschisă pentru pescuitul recreativ și este echipată cu platforme de pescuit și facilități necesare.

2. Balta Verde:

Balta Verde este situată în zona Băneasa și este una dintre cele mai mari bălți de pescuit din București. Aici poți găsi specii precum crapul, carasul, plătica și linul. Balta este bine întreținută și oferă facilități pentru pescuit, inclusiv platforme și un chioșc pentru închirierea echipamentului de pescuit.

3. Balta Gruiu:

Balta Gruiu este o altă opțiune populară pentru pescuitul gratuit în București. Situată în localitatea Gruiu, în apropiere de oraș, această balta este împânzită cu plante acvatice și oferă o experiență naturală autentică. Poți pescui aici specii precum crapul, carasul, plătica și șalăul.

4. Balta Crângași:

Situată în cartierul Crângași, această balta de pescuit este o oază de liniște în mijlocul agitației urbane. Desi este mai mica decat celelalte bălți menționate, oferă încă o oportunitate de pescuit pentru pasionații de pește din București. Poți prinde specii precum carasul, plătica și babușca.

5. Balta Văcărești:

Balta Văcărești este situată într-o zonă protejată din București, rezervația naturală Văcărești. Este un loc unic, unde poți combina pescuitul cu explorarea naturii sălbatice. Aici poți găsi specii precum plătica, carasul și știuca. Este important să menționăm că balta Văcărești are reguli stricte și necesită permise speciale de pescuit, care pot fi obținute de la administratorul rezervației.

Bucureștiul oferă pasionaților de pescuit ocazia de a se bucura de această activitate chiar în mijlocul orașului, prin intermediul bălților de pescuit gratuite. Fie că ești un începător sau un pescar experimentat, aceste bălți sunt locuri ideale pentru a petrece timpul în natură și a prinde pești captivanți. Nu uita să respecți regulile locale și să pescuiești responsabil pentru a conserva și proteja aceste locuri minunate de pescuit urban.

Scroll to Top