5 Cele mai bune locuri de pescuit din Europa

Nu e nimic destul ca pescuitul pentru prima dată într-un loc nou. Pentru orice pescar, dacă aspiră sau plin de experienţă, pescuitul este o activitate prețioasă care îi ajută să se relaxeze. Ce ar putea fi mai bine pentru ei decât combinarea turismului și distracția lor preferată?

Din fericire pentru cei care se bucură de pescuit, Sunt mari locuri din Europa care dispun de o varietate de pește. Daca esti planificare pentru a face următoarea vacanță totul despre pescuit, vă putem ajuta să decidă unde să meargă. Să aruncăm o privire la lista noastră de 5 Cele mai bune locuri de pescuit din Europa să se bucure:

1. Locuri de pescuit in Suedia

Dacă doriți să pescuiască în Suedia, nu trebuie să căutați mult mai departe decât Stockholm pentru locuri de pescuit mare. De exemplu, Stromgatan este chiar în mijlocul orașului, și are o Frumoasa priveliste. Poti sa te uiti la clădirea parlamentului suedez și Orașul vechi în timp ce de pescuit. Un alt loc urban este Hammarby Sjöstad la Hammarby lac, A cartier popular la Stockholm. Ea are o multime de locuri de pescuit de mare și este ușor accesibil de la oraș.

in orice caz, dacă doriți o experiență de pescuit natură mai clasic, nu va trebui să conducă departe de Stockholm. Lacul Ringsjon oferă câteva locuri de pescuit frumoase unde puteți prinde păstrăv curcubeu și coregon. Drevviken este un alt lac liniștită, aproape de la Stockholm, similar cu Ringsjön. Un extraordinar și durabil loc de pescuit, Drevviken Lacul nu vă va dezamăgi.

Ai putea, de asemenea, cap la arhipelagul Stockholm și insula Galo, care este un adevărat paradis izolat. Aveți posibilitatea de tabără și pește acolo pentru inima ta de conținut, se bucură de natura a arhipelagului.

2. Locuri de pescuit in Franta

Franța este o țară frumoasă pentru doar despre orice activitate, deci nu e de mirare de pescuit în Franța, este de asemenea mare. Una dintre locațiile de pescuit cele mai proeminente este Lac du Bourget, cel mai adânc și cel mai mare lac din Franța. Este un loc impresionant, deoarece găzduiește peste 30 specii de pești. Printre ei, păstrăv, Zander, ştiucă, și biban ies în evidență. Lacul este cu adevărat o bijuterie a regiunii Ron-Alpi.

Apoi, există Bassin d’Arcachon pe partea de sud-vest a coasta Franței- pentru cei care se bucură de pescuit de apă sărată. Răsărituri frumoase, ape cristaline, și bibanul sunt doar câteva dintre lucrurile la care vă puteți aștepta la Arcachon.

Pescari din dragoste în străinătate Lacul Der-Chantecoq, chiar în inima regiunii Champagne, relativ aproape de Paris. Este o mare loc pentru începători, deși profesioniști vechi frecvente lac din cauza gigant crap. Alte locuri franceze notabile includ La Rance River și Alder. Ambele sunt populare ca destinații de mare pentru a lua dvs. familie pe o excursie de pescuit.

3. Locuri de pescuit in Italia

Atunci când în Italia, s-ar putea arata la fel de bine pentru unele dintre cele mai bune locuri de pescuit din Europa. Regiunea Le Marche oferă unele de pescuit de mare, mai ales la Cingoli, Pioraco, și Sefro. Sunt unele cele mai frumoase lacuri italiene pentru pescuit, care conține păstrăv, ştiucă, și crap, printre alte specii. in orice caz, atunci când este vorba de lacuri, De asemenea, există Lacul Como sus in nord, cu știucă și biban sale.

Să nu uităm de cel mai mare fluviu italian, Po. Acesta găzduiește somn gigant și crapi mari, care ar atrage orice pescar. În Toscana, râurile sunt cele mai importante locuri de pescuit. Lima și Sieve sunt locuri excelente pentru a pescui păstrăv și lipan.

Pentru acei pescari care preferă pescuitul pe ape deschise, există două locuri de pescuit mari în Italia. Insulele Egadi din Sicilia și coasta Sardiniei va atât tu asomarea cu frumusetea lor și calitatea de pescuit le oferă. Căutare pentru ton-albastru fin și peștele-spadă siciliană în Marea Mediterană, și chihlimbar-jack, Snapper, și Garrick în Marea Tireniană.

4. Locuri de pescuit in Marea Britanie

The Regatul Unit este un loc uimitor, oferind unele locuri de pescuit mari în frumusețea sălbatică nealterate Isles. Dacă doriți o captură uimitoare, Marea Britanie ar putea fi locul potrivit pentru tine. Dar care ar trebui să alegeți locul?

Unul dintre cele mai proeminente locuri din Dartmoor, este Devon. Cu un astfel de nume evocatoare, nu poate să nu ne imaginăm experiența de pescuit pentru pești de foame în întuneric fluxuri. Tyne râu din Northumberland are o culoare care vă oferă o avantaj distinct împotriva păstrăv de mare vii acolo. Asta face ca acest râu perfectă pentru pescuitul la lumina zilei și cea mai mare captură păstrăv de mare.

Râul Clettwr aproape de granița Anglia și Țara Galilor va fi cel mai atractiv loc pentru aventurieri. Nu mai căutați, dacă doriți să lucrați din greu pentru a captura în apele brute. Situația este oarecum mai accesibil la Strangford Lough, Comitatul Down. Este cea mai mare UKS loch mare roire cu macrou, Pollock, și eglefin, printre alții.

Assynt ar putea fi cel mai venerație-inspirat locul tuturor – amplasat sub mare munţi, cu ambele opțiuni de pescuit de apă sărată și apă dulce. Fionn Loch este un loc minunat pentru a pescui păstrăv brun nativ.

5. Locuri de pescuit in Germania

Germania cu siguranță merită locul pe lista celor mai bune locuri de pescuit din Europa. Cu atât de multe râuri mari și lacuri, ar fi o minune dacă nu a făcut lista. Unele dintre cele mai populare locații pentru pescuit în Germania trebuie să includă Dunărea zonă. În 8 kilometri lungă zonă Bavaria Dunării, puteți prinde o mare diversitate de pește.

Pentru pescuit râu, Rin și Elba, place mai ales la Baden-Württemberg și Saxonia-Anhalt, respectiv, experiența este uimitoare. in orice caz, dacă preferați de pescuit lac, există întotdeauna lacul Chiemsee și Lacul Starnberg. Ambele sunt destul de adânci, cu o multime de stiuca, păstrăv, și plătică.

Pentru toate pescarii cu o mâncărime a calatori, există modalități de a combina cele două mari iubiri. Europa oferă o mulțime de locuri pentru a face o captură mare și bucura-te de natura și orașe pline de viață.

Scroll to Top