Balta nr. 5 Doripesco Vadu Roşu

Principiile şi respectul pentru natură şi peşte impun câteva reguli:

1.Accesul pe Balta 5 se face doar pe bază de legitimaţie şi numai după achitarea taxei zilnice. Maşinile pot rămâne în spaţiile special amenajate (cele două parcări ale sectorului B – latura Oltului)

2.Sistemul de pescuit este exclusiv PRINZI şi ELIBEREZI în condiţii de maximă siguranţă. 

3.Accesul va fi permis doar cu echipament complet (saltea de crap, spray dezinfectant şi pensetă de scos cârligul, cârligele folosite fiind cele din sistemele de profesionişti). 

4.Sunt admise maxim 4 undiţe/pescar. 

5.Se va pastra curăţenia la standul de pescuit. 

6.La terminarea partidei de pescuit sunteţi obligat să anunţaţi telefonic agentul Doripesco şi să prezentaţi toate bagajele, înainte de împachetarea finală a acestora. Fără excepţie. 

7.Pe timpul nopţii nu puteţi părăsi ferma cu maşina decât în caz de urgenţe şi numai cu acordul managerului de serviciu. 

8.Dacă balta este rezervată pentru competiţii, accesul se va face numai cu acordul coordonatorului pescuitului sportiv – atunci când este posibil, pe anumite laturi. 

9.Administratorul Doripesco işi rezervă dreptul de a întrerupe activitatea de pescuit în cazuri de vreme nefavorabilă. 

10.Celor interesaţi de lake service (mâncare caldă de la restaurant, băuturi reci) le sugerăm să sune la Centrul de pescuit

11.În cazul în care pescarul nu respectă regulamentul, administratorul işi rezervă dreptul de a face publică informaţia şi de a cere excluderea lui din sistemul de pescuit al tuturor asociaţiilor de pescari profesionişti.

Orar

Luni – Duminica: 07.00 – 19.00

Taxe

Taxă: 60 RON / persoană / 4 beţe / 12 ore – (Membrii Clubului Doripesco)
Antrenamentele – 100 RON / 12 ore

* Accesul se face doar pe baza listei de incriere confirmata de organizator si doar cu 30 de zile inainte de concurs. 
MENTIONAM FAPTUL CA PE ACEASTA BALTA NU SUNT PERMISE CONCURSURILE DECAT CELE DE STATIONAR CARE SE VOR DESFASURA PE PARCURSUL ZILEI.

Taxa dupa ora 13:00 (intervalul 13:00 – 19:00):
40 RON / persoană / 4 beţe

Taxa de Legitimaţie – 200 RON (Ex – membrii clubului Doripesco beneficiază de un bonus în valoare de 50 ron/legitimaţie)

Scroll to Top