Momeala peste

MOMELI PENTRU CARACUDA

1) CANEPA PENTRU CARACUDA Ingrediente preparare nada : – 1500 grame boabe de canepa; – apa; – bicarbonat; Preparare nada :  Se spala boabele de canepa cu apa si se pun intr-un vas cu apa, apoi se adauga o lingurita de bicarbonat peste ele. Se vor lasa in vasul cu apa aproximativ 5 – 6 ore, apoi se vor pune la fiert, cu tot cu apa in care au stat. Se vor fierbe la foc mic. trebuiesc verificate din cand in cand pentru a vedea cand incep sa se sparga. Daca doriti sa puneti canepa si in carlig este bine sa va pastrati cateva boabe din acest moment. Se lasa sa fiarba in continuare la foc mic cu capacul pus pe vas, pana se vede miezul alb, apoi se va lasa la racit in acelasi recipient. 2) MAMALIGA CUBULETE PENTRU PESCUIT CARACUDA Ingrediente preparare nada : -faina de grau macinata fin -malai macinat fin -miere de albine -esenta anason Preparare nada :  Se pune intr-o oala o cana de faina de grau macinata fin si doua cani de de malai macinat fin. Se omogenizeaza compozitia si se adauga aproximativ o treime din cantitate la fiert, intr-un tuci, apoi se adauga aproximativ 3 cani cu apa. Dupa ce a fiert compozitia, se adauga, un virf de cutit de sofran, o lingura de miere de albine, si 4 picaturi de esenta de anason. Treptat se adauga restul de de faina si malai , amestacand continuu. Dupa ce s-a fiert suficient mamaliga, se rastoarna pe un fund de lemn, pe care am asezat inainte, o bucata de panza. Dupa ce am rasturnat mamaliga pe fundul de lemn, se strange panza formandu-se o minge. Aceasta minge de mamaliga se turteste cu ajutorul altui fund de lemn, ca sa se fiarba uniform. Dupa ce s-a …

MOMELI PENTRU CARACUDA Despre pescuit »

MOMELI PENTRU BATCA

1) CANEPA PENTRU BATCA Ingrediente preparare nada : – 1500 grame boabe de canepa; – apa; – bicarbonat; Preparare nada :  Se spala boabele de canepa cu apa si se pun intr-un vas cu apa, apoi se adauga o lingurita de bicarbonat peste ele. Se vor lasa in vasul cu apa aproximativ 5 – 6 ore, apoi se vor pune la fiert, cu tot cu apa in care au stat. Se vor fierbe la foc mic. trebuiesc verificate din cand in cand pentru a vedea cand incep sa se sparga. Daca doriti sa puneti canepa si in carlig este bine sa va pastrati cateva boabe din acest moment. Se lasa sa fiarba in continuare la foc mic cu capacul pus pe vas, pana se vede miezul alb, apoi se va lasa la racit in acelasi recipient. 2) MAMALIGA CUBULETE PENTRU PESCUIT BATCA Ingrediente preparare nada : -faina de grau macinata fin-malai macinat fin-miere de albine -esenta anason Preparare nada :  Se pune intr-o oala o cana de faina de grau macinata fin si doua cani de de malai macinat fin. Se omogenizeaza compozitia si se adauga aproximativ o treime din cantitate la fiert, intr-un tuci, apoi se adauga aproximativ 3 cani cu apa. Dupa ce a fiert compozitia, se adauga, un virf de cutit de sofran, o lingura de miere de albine, si 4 picaturi de esenta de anason. Treptat se adauga restul de de faina si malai , amestacand continuu. Dupa ce s-a fiert suficient mamaliga, se rastoarna pe un fund de lemn, pe care am asezat inainte, o bucata de panza. Dupa ce am rasturnat mamaliga pe fundul de lemn, se strange panza formandu-se o minge. Aceasta minge de mamaliga se turteste cu ajutorul altui fund de lemn, ca sa se fiarba uniform. Dupa ce s-a turtit mamaliga …

MOMELI PENTRU BATCA Despre pescuit »

MOMELI PENTRU BABUSCA

1) CANEPA PENTRU BABUSCA Ingrediente preparare nada: – 1500 grame boabe de canepa; – apa; – bicarbonat; Preparare nada : Se spala boabele de canepa cu apa si se pun intr-un vas cu apa, apoi se adauga o lingurita de bicarbonat peste ele. Se vor lasa in vasul cu apa aproximativ 5 – 6 ore, apoi se vor pune la fiert, cu tot cu apa in care au stat. Se vor fierbe la foc mic. trebuiesc verificate din cand in cand pentru a vedea cand incep sa se sparga. Daca doriti sa puneti canepa si in carlig este bine sa va pastrati cateva boabe din acest moment. Se lasa sa fiarba in continuare la foc mic cu capacul pus pe vas, pana se vede miezul alb, apoi se va lasa la racit in acelasi recipient. 2) MAMALIGA CUBULETE PENTRU PESCUIT BABUSCA Ingrediente preparare nada: -faina de grau macinata fin-malai macinat fin-miere de albine-esenta anason Preparare nada : Se pune intr-o oala o cana de faina de grau macinata fin si doua cani de de malai macinat fin. Se omogenizeaza compozitia si se adauga aproximativ o treime din cantitate la fiert, intr-un tuci, apoi se adauga aproximativ 3 cani cu apa. Dupa ce a fiert compozitia, se adauga, un virf de cutit de sofran, o lingura de miere de albine, si 4 picaturi de esenta de anason. Treptat se adauga restul de de faina si malai , amestacand continu. Dupa ce s-a fiert suficient mamaliga, se rastoarna pe un fund de lemn, pe care am asezat inainte, o bucata de panza. Dupa ce am rasturnat mamaliga pe fundul de lemn, se strange panza formandu-se o minge. Aceasta minge de mamaliga se turteste cu ajutorul altui fund de lemn, ca sa se fiarba uniform. Dupa ce s-a turtit mamaliga se pune intr-un …

MOMELI PENTRU BABUSCA Despre pescuit »

Scroll to Top