Descoperă Top 5 Bălți de Pescuit Gratuite din Iași

Iași, un oraș cu o bogată istorie și cultură, oferă și oportunități pentru pasionații de pescuit. Dacă te afli în căutarea unor bălți de pescuit gratuite în Iași și împrejurimi, ești în locul potrivit. Acest articol îți prezintă topul celor mai populare 5 bălți de pescuit unde poți petrece câteva ore în liniște și poți savura momente de relaxare și bucurie

1. Lacul Ciric:

Situat la aproximativ 7 km est de centrul Iașului, Lacul Ciric este unul dintre cele mai populare locuri de pescuit din zonă. Acest lac oferă o gamă largă de specii de pești, cum ar fi crapul, carasul, știuca și plătica. Pe lângă pescuit, Lacul Ciric dispune și de facilități de agrement, cum ar fi zone de picnic și piste de biciclete, fiind astfel ideal pentru o zi de relaxare în natură.

2. Lacul Tăbăcărie:

Situat în apropierea centrului Iașului, Lacul Tăbăcărie este o oază de liniște și frumusețe naturală. Aici vei găsi diverse specii de pești, precum crap, caras, plătică și șalău. Lacul dispune de maluri bine amenajate și facilitează accesul pescarilor. Cu peisajul său pitoresc și atmosfera relaxantă, Lacul Tăbăcărie este un loc apreciat de iubitorii de pescuit

3. Lacul Valea Lupului

Situat la aproximativ 15 km nord de Iași, Lacul Valea Lupului este o destinație populară pentru pescuitul recreativ. Aici vei găsi o varietate de specii de pești, inclusiv crap, caras, știuca și plătică. Lacul dispune de maluri amenajate și este înconjurat de peisaje pitorești, oferind astfel o experiență plăcută pescarilor.

4. Lacul Strunga:

La aproximativ 25 km sud de Iași se află Lacul Strunga, un loc încântător pentru pescari. Aici poți prinde diverse specii de pești, cum ar fi crap, caras, plătică și șalău. Malurile sunt bine amenajate, iar accesul este gratuit. Lacul Strunga oferă un mediu liniștit și relaxant, perfect pentru pasionații de pescuit.

5. Lacul Bahului

Situat în apropierea orașului Iași, Lacul Bahlui este un loc preferat de localnici pentru pescuitul recreativ. Aici poți întâlni specii de pești precum crap, caras, știuca și plătică. Lacul dispune de maluri amenajate, iar zona înconjurătoare este pitorească și plină de verdeață. Lacul Bahlui oferă o atmosferă relaxantă și o experiență plăcută de pescuit.

Iași și împrejurimile sale oferă pescarilor numeroase opțiuni pentru bălți de pescuit gratuite. Lacurile menționate în acest articol, precum Lacul Ciric, Lacul Tăbăcărie, Lacul Valea Lupului, Lacul Strunga și Lacul Bahlui, sunt destinații populare și apreciate de iubitorii de pescuit din Iași. Asigură-te că respecți regulile și reglementările locale și bucură-te de experiența capturilor în aceste frumoase locuri de pescuit.

Scroll to Top